Ruim-, ontstoppings- en reinigingswerken in regio Sint-Niklaas

 • Ruimen van verschillende afvalstoffen in -indien gewenst- één snelle interventie, door drie onderverdelingen van de zuigtank
 • Ontstoppen van afvoerleidingen (25 tot 600mm), wc, keuken, lavabo’s, douche, bad, riool …
 • Onderzoek en planopmaak van het rioleringsstelsel: camera (inwendig nazicht), sonar (lokalisatie) en rookdetectie (geurhinder, foutieve aansluiting). Hiertoe beschikken we over een eigen studiedienst.
 • Mazouttanks en KWS (olie) afscheiders: ontwateren, reinigen en neutralisatie
 • Vetputten (plantaardige vetten): ledigen en reinigen
 • Regenwaterputten en pompputten: reinigen, filters, terugslagklep
 • Vijvers: uitzuigen van slib
 • Allerhande noodzakelijke herstellingen

INFO EN (SPOED)BESTELLINGEN:

NAAR CONTACTFORMULIER:

Erkenningsnummers:
 • OVAM NR: 73 689/E/5080 Openbare Vlaams
 • AfvalstoffenmaatschappijOWD NR: 2006/02/17/07 Office du Wallon de Dechets
 • BIM NR: HU23DD233 Brussels Instituut voor Milieubeheer

 

Onze erkenning voor dichtheidstesten en “toelating tot neutralisatie”

 • SVnr 03557 (erkend technicus)

Professionele ruim- en onstoppingsdienst in Sint-Niklaas

Ontstoppingsdienst Vitesse Cleaning is al jarenlang uw partner voor alle ontstoppingen in regio Sint-Niklaas. Dit voor zowel particulieren, bedrijven als voor de overheid.

Heeft u last van verstopte leidingen (afvoer, gootsteen of riolering)? Onze service-techniekers beschikken over hoogwaardige tools (camera met sonar, verschillende rioolratten en spuitkoppen, wortel- en kalkfrezen, hoge drukpompen tot 250 bar en 300 l/min), waardoor wij degelijke oplossingen aanbieden voor zowel grote als kleine leidingen. Daarnaast streven we naar een duurzame oplossing, zodanig u er voor lange tijd van verlost bent.

U kan ook op ons rekenen voor het ruimen, ontsmetten en uitzuigen van allerhande putten (septische put, vetput, sifonput …). Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het reinigen, ontwateren en vervangen van mazouttanks. Wenst u deze tank te verwijderen of te verkopen? Geen nood, ook dit doen wij voor u.

Met Vitesse Cleaning kan u zeker zijn. Wij beschikken over alle nodige vergunningen en zijn erkend door de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM).

Contacteer ons voor advies op maat en wij komen bij u ter plaatse om een snelle, vakkundige en efficiënte oplossing te bespreken en dit tegen een voordelige prijs.

Vitesse Cleaning: Úw partner voor uw ruim-, ontstoppings- en reinigingswerken.

Google reviews van onze klanten:

  review rating 5  De gootsteen liep niet meer door. Ander bedrijf komt pas na paar dagen langs en het probleem werd niet opgelost. 1 telefoontje ‘s ochtends bij Vitesse Cleaning en in de namiddag stonden we weer af te wassen, alles opgelost. Nu, een week later vonden we het toch het vermelden waard, 5 sterren van ons!!!

  thumb Kenneth Amand
  9/12/2018

  review rating 5  Super service!

  thumb Vandergucht Thomas
  8/22/2018

  review rating 5  Snelle, correcte en vriendelijke service. Onze problemen waren snel verholpen!

  thumb Lien D'Hondt
  2/11/2019