Professionele ruim- en onstoppingsdienst in regio Roeselare

Ruimen van verschillende afvalstoffen in -indien gewenst- één snelle interventie, door drie onderverdelingen van de zuigtank
Ontstoppen van afvoerleidingen (25 tot 600mm), wc, keuken, lavabo’s, douche, bad, riool …
Onderzoek en planopmaak van het rioleringsstelsel: camera (inwendig nazicht), sonar (lokalisatie) en rookdetectie (geurhinder, foutieve aansluiting). Hiertoe beschikken we over een eigen studiedienst.

Mazouttanks en KWS (olie) afscheiders: ontwateren, reinigen en neutralisatie
Vetputten (plantaardige vetten): ledigen en reinigen
Regenwaterputten en pompputten: reinigen, filters, terugslagklep
Vijvers: uitzuigen van slib
Allerhande noodzakelijke herstellingen

INFO EN (SPOED)BESTELLINGEN:

NAAR CONTACTFORMULIER:

Erkenningsnummers:

OVAM NR: 73 689/E/5080 Openbare Vlaams
AfvalstoffenmaatschappijOWD NR: 2006/02/17/07 Office du Wallon de Dechets
BIM NR: HU23DD233 Brussels Instituut voor Milieubeheer

Onze erkenning voor dichtheidstesten en “toelating tot neutralisatie”

SVnr 03557 (erkend technicus)

Ruim-, ontstoppings- en reinigingswerken in Roeselare

Nood aan een expert op het gebied van ontstoppen? Of het ruimen van uw putten of vijvers?

Vitesse Cleaning staat 24u/24 en 7d/7 voor u klaar in regio Roeselare om een duurzame en efficiënte oplossing aan te bieden voor ontstopte toiletten en andere afvoeren. Daarnaast staan we klaar voor het ruimen van alle soorten putten (vetputten, septische putten …).

Onze dienstverlening gaat verder dan het ruimen en ontstoppen. Vitesse Cleaning biedt oplossingen aan voor het verwijderen, leegmaken of verkopen van uw mazouttank. Niet enkel voor particuliere klanten, maar ook voor professionelen staan wij paraat.

Dankzij onze hoogtechnologische tools, uitgebreid wagenpark en ervaren service-techniekers hebben wij een oplossing voor elke situatie. We analyseren eerst de situatie en gaan vervolgens op zoek naar de oorzaak zodanig u snel en degelijk geholpen bent.

Met onze meer dan 40 jaar ervaring het vak, doet u met Vitesse Cleaning een beroep op een expert. Doordat we erkend zijn door de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) en wij beschikken over de nodige vergunning, kiest u voor een betrouwbare partner.
Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken en onze service-techniekers komen bij u ter plaatse om een deskundige offerte met een correcte prijs op te stellen.

Google reviews van onze klanten:

  review rating 5  Volledige verstopping ,Vitesse Cleaning is dag van mijn telefoon onmiddelijk gekomen . Ze hebben me eerste dag geholpen zodat huurders geholpen waren . Week nadien nogmaals met camera gekeken , en iedere buis tot in de puntjes proper gemaakt . Ik was en ben nog steeds versteld van zo een topservice. Een aanrader voor ieder die met probleem zit van verstopping of dergelijke . Van mij krijgen die mannen meer dan vijf sterren , bedankt Vitesse Cleaning .

  thumb christel van extergem
  9/25/2018

  review rating 5  Wij hadden problemen met onze regenput en afvoer (overloop). Gelukkig kwam deze firma ons supersnel uit de nood helpen!!! Wij zijn zeer tevreden, kunnen problemen ten gronde oplossen en niet zomaar vlugvlug. Zeer tevreden!!

  thumb Joke D
  9/12/2018

  review rating 5  Vitesse cleaning laten komen voor een verstopte afvoer. Na 35min was de verstopping opgelost! Vriendelijk en correct

  thumb Tom De Rick
  8/28/2018