Vitesse Cleaning

Ruim-, ontstoppingsdienst in regio Kortrijk

Loopt het water moeilijk weg?

Bel rechtstreeks naar Peter, onze service-technieker in Moeskroen

Bel naar onze klantendienst, vraag een offerte of plan een afspraak

Professionele ruim- en onstoppingsdienst in Kortrijk

ONTSTOPPINGSDIENST
 • Ontstoppen van afvoerleidingen (25 tot 600mm), riolen, wc, keuken, lavabo’s, bad, douche, …
 • Onderzoek en planopmaak van het rioleringsstelsel: camera (inwendig nazicht), sonar (lokalisatie) en rookdetectie (geurhinder, foutieve aansluiting) Hiertoe beschikken we over een eigen studiedienst.
RUIMINGSDIENST
 • Ruimen van verschillende afvalstoffen in -indien gewenst- één snelle interventie, door drie onderverdelingen van de zuigtank
MAZOUTTANKS
 • Mazouttanks en KWS (olie) afscheiders: ontwateren, reinigen en neutralisatie
INDUSTRIËLE REINIGING
 • Vetputten (plantaardige vetten): ledigen en reinigen
 • Regenwaterputten en pompputten: reinigen, filters, terugslagklep
 • Vijvers: uitzuigen slib
 • Herstellingen

Google Reviews van onze klanten

  review rating 5  Volledige verstopping ,Vitesse Cleaning is dag van mijn telefoon onmiddelijk gekomen . Ze hebben me eerste dag geholpen zodat huurders geholpen waren . Week nadien nogmaals met camera gekeken , en iedere buis tot in de puntjes proper gemaakt . Ik was en ben nog steeds versteld van zo een topservice. Een aanrader voor ieder die met probleem zit van verstopping of dergelijke . Van mij krijgen die mannen meer dan vijf sterren , bedankt Vitesse Cleaning .

  thumb christel van extergem
  9/25/2018

  review rating 5  Wij hadden problemen met onze regenput en afvoer (overloop). Gelukkig kwam deze firma ons supersnel uit de nood helpen!!! Wij zijn zeer tevreden, kunnen problemen ten gronde oplossen en niet zomaar vlugvlug. Zeer tevreden!!

  thumb Joke D
  9/12/2018

  review rating 5  Super service!

  thumb Vandergucht Thomas
  8/22/2018

Onstoppingsdienst in Kortrijk

Last van vervelende geurhinder in uw woning? Of een verstopte WC?
Blijf er niet langer mee zitten en bel nu Vitesse Cleaning. Wij staan 24u/24 & 7d/7 klaar in regio Kortrijk om u te verhelpen van deze vervelende kwaaltjes, zowel binnenshuis als buitenshuis bieden wij een gepaste oplossing.

Door onze 40 jaar ervaring op de teller, kunnen we zeggen dat we DE ontstoppingsdienst zijn in uw regio. We beschikken over hoogtechnologische tools, uitgebreid wagenpark en een team van ervaren service-techniekers. We analyseren elk probleem grondig, en zijn steeds op zoek naar de meest duurzame en degelijke oplossing voor zowel grote als kleine leidingen. Dus ook voor oudere woningen, die meestal beschikken over kleinere leidingen, kan u ons contacteren.

Heeft u een mazouttank, of een put (septische putregenputvetput …) waarvoor u een oplossing zoekt om deze te laten reinigen, uitzuigen, afzuigen, ontsmetten … ? Ook hier kunnen wij u van dienst zijn.

Vitesse Cleaning is een betrouwbare partner, en erkend door de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM), en beschikken dus over de nodige vergunningen en erkenningen.

Contacteer onze ervaren service-techniekers voor een vrijblijvende afspraak. Deze komen graag gij u ter plaatse om zoek te gaan naar een lange termijn oplossing tegen een correcte prijs.

Vitesse Cleaning: Úw partner voor uw ruim-, ontstoppings- en reinigingswerken.

Vitesse Cleaning

Of stuur ons uw vraag via het contactformulier.

Erkenningsnummers:

OVAM NR: 73 689/E/5080 Openbare Vlaams
AfvalstoffenmaatschappijOWD NR: 2006/02/17/07 Office du Wallon de Dechets
BIM NR: HU23DD233 Brussels Instituut voor Milieubeheer

Onze erkenning voor dichtheidstesten en “toelating tot neutralisatie”

SVnr 03557 (erkend technicus)