Professionele ruim- en onstoppingsdienst in Moeskroen

 • Ruimen van verschillende afvalstoffen in -indien gewenst- één snelle interventie, door drie onderverdelingen van de zuigtank
 • Ontstoppen van afvoerleidingen (25 tot 600mm), wc, keuken, lavabo’s, douche, bad, riool …
 • Onderzoek en planopmaak van het rioleringsstelsel: camera (inwendig nazicht), sonar (lokalisatie) en rookdetectie (geurhinder, foutieve aansluiting). Hiertoe beschikken we over een eigen studiedienst.
 • Mazouttanks en KWS (olie) afscheiders: ontwateren, reinigen en neutralisatie
 • Vetputten (plantaardige vetten): ledigen en reinigen
 • Regenwaterputten en pompputten: reinigen, filters, terugslagklep
 • Vijvers: uitzuigen van slib
 • Allerhande noodzakelijke herstellingen

INFO EN (SPOED)BESTELLINGEN:

NAAR CONTACTFORMULIER:

Erkenningsnummers:
 • OVAM NR: 73 689/E/5080 Openbare Vlaams
 • AfvalstoffenmaatschappijOWD NR: 2006/02/17/07 Office du Wallon de Dechets
 • BIM NR: HU23DD233 Brussels Instituut voor Milieubeheer

 

Onze erkenning voor dichtheidstesten en “toelating tot neutralisatie”

 • SVnr 03557 (erkend technicus)

Ruim-, ontstoppings- en reinigingswerken in Moeskroen

Ontstoppen en reinigen van afvoeren is geen lachertje en wordt vaak onderschat. Laat het over aan Vitesse Cleaning, de expert in ontstoppingsdiensten in regio Moeskroen.

Is uw afvoer verstopt door zeepresten, haar … Vitesse Cleaning gaat geen enkele ontstopping uit de weg, zowel voor kleine als grote leidingen. Een huis moet leefbaar zijn, daarom zijn we 24u/24 en 7d/7 voor u op de baan. Wij zijn niet enkel actief in particuliere woningen, maar staan ook paraat voor bedrijven en overheden.

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het ontstoppen van leidingen. Wilt u uw mazouttank laten verwijderen of reinigen? Heeft uw regenput een geurtje gekregen en dient deze gedesinfecteerd te worden? Vitesse Cleaning heeft ervaren service-techniekers in dienst, beschikt over een modern wagenpark en hoogtechnologische tools. We gaan steeds op zoek naar een snelle, efficiënte en duurzame oplossing.

Door onze jarenlange ervaring op de markt van ontstoppingen en ruimingen en we beschikken over alle nodige vergunningen, zijn we erkend door de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM).

Contacteer ons voor advies op maat en wij komen bij u ter plaatse om een snelle, vakkundige en efficiënte oplossing te bespreken en dit tegen een voordelige prijs.

Vitesse Cleaning: Úw partner voor uw ruim-, ontstoppings- en reinigingswerken.

Google reviews van onze klanten:

  review rating 5  Volledige verstopping ,Vitesse Cleaning is dag van mijn telefoon onmiddelijk gekomen . Ze hebben me eerste dag geholpen zodat huurders geholpen waren . Week nadien nogmaals met camera gekeken , en iedere buis tot in de puntjes proper gemaakt . Ik was en ben nog steeds versteld van zo een topservice. Een aanrader voor ieder die met probleem zit van verstopping of dergelijke . Van mij krijgen die mannen meer dan vijf sterren , bedankt Vitesse Cleaning .

  thumb christel van extergem
  9/25/2018

  review rating 5  Zeer goede en snelle service!!

  thumb Astrid Van den Eynde
  3/14/2019

  review rating 5  Vitesse cleaning laten komen voor een verstopte afvoer. Na 35min was de verstopping opgelost! Vriendelijk en correct

  thumb Tom De Rick
  8/28/2018