Professionele ruim- en onstoppingsdienst in regio Waregem

 • Mazouttanks en KWS (olie) afscheiders: ontwateren, reinigen en neutralisatie
 • Vetputten (plantaardige vetten): ledigen en reinigen
 • Regenwaterputten en pompputten: reinigen, filters, terugslagklep
 • Vijvers: uitzuigen van slib
 • Allerhande noodzakelijke herstellingen
 • Ruimen van verschillende afvalstoffen in -indien gewenst- één snelle interventie, door drie onderverdelingen van de zuigtank
 • Ontstoppen van afvoerleidingen (25 tot 600mm), wc, keuken, lavabo’s, douche, bad, riool …
 • Onderzoek en planopmaak van het rioleringsstelsel: camera (inwendig nazicht), sonar (lokalisatie) en rookdetectie (geurhinder, foutieve aansluiting). Hiertoe beschikken we over een eigen studiedienst.

INFO EN (SPOED)BESTELLINGEN:

NAAR CONTACTFORMULIER:

Erkenningsnummers:
 • OVAM NR: 73 689/E/5080 Openbare Vlaams
 • AfvalstoffenmaatschappijOWD NR: 2006/02/17/07 Office du Wallon de Dechets
 • BIM NR: HU23DD233 Brussels Instituut voor Milieubeheer

 

Onze erkenning voor dichtheidstesten en “toelating tot neutralisatie”

 • SVnr 03557 (erkend technicus)

Ruim-, ontstoppings- en reinigingswerken in Waregem en omstreken

Op zoek naar een snelle, efficiënte en professionele ontstoppingsdienst in regio Waregem?
Vitesse Cleaning, met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, staat voor u 7d/7 & 24u/24 klaar !
Last van een verstopte WC, douche, lavabo of bad afvoer? Dit is zeer vervelend. Dat begrijpen onze ervaren service-techniekers ook.

Contacteer ons voor een professionele offerte aangepast aan uw noden. En samen gaan we op zoek naar een degelijke en duurzame oplossing. Bij elke ontstopping gaan we nauwkeurig de oorzaak onderzoeken, zodanig u er volledig van verlost bent. Want een ontstopping kan ook ontstaan door factoren buitenshuis, denk maar aan te veel bladeren in de regenpijp, wortels in de afvoerpijp …

Vitesse Cleaning beschikt over een uitgebreid wagenpark met de nieuwste tools (camera met sonar, rookdetectie, verschillende rioolratten en spuitkoppen, wortelfrezen, kalkfrezen, hoge drukpompen tot 250 bar en 300 l/min,…), zodanig we een kwalitatieve oplossing kunnen bieden voor elk ontstoppingsprobleem.

Maar dit is niet alles, onze expertisegebied gaat verder dan enkel ontstoppingen. Vitesse Cleaning is ook gespecialiseerd in het reinigen, vervangen en verwijderen van mazouttanks. En biedt oplossingen aan voor het uitzuigen, reinigen en ontsmetten van uw regenput.

Met Vitesse Cleaning kiest u voor een betrouwbare partner. We zijn erkend door de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM), en beschikken dus over de nodige vergunningen.

Contacteer ons voor advies op maat en wij komen bij u ter plaatse en dit tegen een correcte prijs.

Google reviews van onze klanten:

  review rating 5  Snelle, correcte en vriendelijke service. Onze problemen waren snel verholpen!

  thumb Lien D'Hondt
  2/11/2019

  review rating 5  Wij hadden problemen met onze regenput en afvoer (overloop). Gelukkig kwam deze firma ons supersnel uit de nood helpen!!! Wij zijn zeer tevreden, kunnen problemen ten gronde oplossen en niet zomaar vlugvlug. Zeer tevreden!!

  thumb Joke D
  9/12/2018

  review rating 5  Volledige verstopping ,Vitesse Cleaning is dag van mijn telefoon onmiddelijk gekomen . Ze hebben me eerste dag geholpen zodat huurders geholpen waren . Week nadien nogmaals met camera gekeken , en iedere buis tot in de puntjes proper gemaakt . Ik was en ben nog steeds versteld van zo een topservice. Een aanrader voor ieder die met probleem zit van verstopping of dergelijke . Van mij krijgen die mannen meer dan vijf sterren , bedankt Vitesse Cleaning .

  thumb christel van extergem
  9/25/2018