Professionele ruim- en onstoppingsdienst in Zemst

 • Mazouttanks en KWS (olie) afscheiders: ontwateren, reinigen en neutralisatie
 • Vetputten (plantaardige vetten): ledigen en reinigen
 • Regenwaterputten en pompputten: reinigen, filters, terugslagklep
 • Vijvers: uitzuigen van slib
 • Allerhande noodzakelijke herstellingen
 • Ruimen van verschillende afvalstoffen in -indien gewenst- één snelle interventie, door drie onderverdelingen van de zuigtank
 • Ontstoppen van afvoerleidingen (25 tot 600mm), wc, keuken, lavabo’s, douche, bad, riool …
 • Onderzoek en planopmaak van het rioleringsstelsel: camera (inwendig nazicht), sonar (lokalisatie) en rookdetectie (geurhinder, foutieve aansluiting). Hiertoe beschikken we over een eigen studiedienst.

INFO EN (SPOED)BESTELLINGEN:

NAAR CONTACTFORMULIER:

Erkenningsnummers:
 • OVAM NR: 73 689/E/5080 Openbare Vlaams
 • AfvalstoffenmaatschappijOWD NR: 2006/02/17/07 Office du Wallon de Dechets
 • BIM NR: HU23DD233 Brussels Instituut voor Milieubeheer

 

Onze erkenning voor dichtheidstesten en “toelating tot neutralisatie”

 • SVnr 03557 (erkend technicus)

Ruim-, ontstoppings- en reinigingswerken in regio Zemst

Last van een verstopping? En op zoek naar een ontstoppingsdienst die het probleem snel, vakkundig en efficiënt oplost? Bel Vitesse Cleaning, 24u op 24 staan we voor u klaar.

Dankzij onze jarenlange expertise in ontstoppingswerken, hebben we voor elke verstopping (wc, lavabo, douche, badkamerleidingen, riool of afvoer) een professionele, duurzame oplossing zodanig u snel van de hinder verlost bent. Zowel voor grote als kleine leidingen bieden wij een degelijke oplossing, en dit zonder breekwerken. Onze service-techniekers gaan steeds op zoek naar de onderliggende oorzaak zodanig we voor u een oplossing op lange termijn kunnen garanderen.

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel ontstoppingen. Het reinigen, verwijderen, ontwateren of opschuimen van mazouttanks is voor ons geen onbekend terrein. Ook zijn we specialist in het uitzuigen van water, afzuigen van slib, ontsmetten of reinigen onder hoge druk van allerhande putten (septische put, regenput, vetput …).

Wij zijn actief voor zowel particulieren, bedrijven als voor de overheid en beschikken over de laatste technologieën waardoor we in alle omstandigheden kunnen werken: camera met sonar, rookdetectie, verschillende rioolratten en spuitkoppen, wortelfrezen, kalkfrezen, hoge drukpompen tot 250 bar en 300 l/min.
Contacteer ons voor een offerte op maat in regio Zemst. We bespreken deze graag persoonlijk met u.

We zijn erkend door de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM), en beschikken dus over de nodige vergunningen en erkenningen.

Met Vitesse Cleaning doet u een beroep op een expert in het vak.

Google reviews van onze klanten:

  review rating 5  Wij hadden problemen met onze regenput en afvoer (overloop). Gelukkig kwam deze firma ons supersnel uit de nood helpen!!! Wij zijn zeer tevreden, kunnen problemen ten gronde oplossen en niet zomaar vlugvlug. Zeer tevreden!!

  thumb Joke D
  9/12/2018

  review rating 5  De gootsteen liep niet meer door. Ander bedrijf komt pas na paar dagen langs en het probleem werd niet opgelost. 1 telefoontje ‘s ochtends bij Vitesse Cleaning en in de namiddag stonden we weer af te wassen, alles opgelost. Nu, een week later vonden we het toch het vermelden waard, 5 sterren van ons!!!

  thumb Kenneth Amand
  9/12/2018

  review rating 5  Vitesse cleaning laten komen voor een verstopte afvoer. Na 35min was de verstopping opgelost! Vriendelijk en correct

  thumb Tom De Rick
  8/28/2018